Tejfölös vöröslencse-főzelék receptje hagymával, fokhagymával, fehérborssal, mustárral és babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.
Eredeti sólet
Eredeti sólet recept kétféle húsból, hántolt árpával, babbal, tojással, hagymával, libazsírral, az elkészítés részletes leírásával.
Sólet sütőben
Sólet recept sütőben elkészítve füstölt hússal, fejtett babbal, árpagyönggyel, tojással, hagymával és fokhagymával, az elkészítés pontos lépéseivel.
Sólet magyarosan
Sólet recept magyarosan hagymával, fokhagymával, füstölt hússal, fejtett babbal, árpagyönggyel és tojással, az elkészítés pontos lépéseivel.
Sólet gerslivel
Sólet recept gerslivel, hagymával, fokhagymával, füstölt hússal, fejtett babbal és tojással, az elkészítés pontos lépéseivel.
Tökfőzelék
Tökfőzelék receptje kaporral, hagymával, vajjal, tejjel, tejföllel, sóval és fűszerpaprikával az elkészítés részletes leírásával.
Sárgaborsó-főzelék
Sárgaborsó-főzelék receptje hagymával, fokhagymával, római köménnyel, korianderrel és fűszerpaprikával, az elkészítés részletes leírásával.
Kelkáposzta-főzelék
A kelkáposzta-főzelék recept krumplival, sóval, borssal, majoránnával, köménymaggal és fokhagymával,az elkészítés részletes leírásával.
Paradicsomos káposzta
Paradicsomos káposzta recept édeskáposztából, hagymával, köménymaggal és sűrített paradicsommal, az elkészítés részletes leírásával.
Cukkinifőzelék
Ízletes cukkinifőzelék recept kaporral, tejszínes habarással, sóval és cukorral, az elkészítés részletes leírásával.